Crear Futur: Ecosistema Emprenedor a Menorca

L’entitat Red.es ha creat un projecte anomenat Crear Futuro, destinat a millorar les competències digitals, i que desembarca a la Fundació Bit amb el primer curs sobre l’Ecosistema Emprenedor.

Ponent: Carmen Vera Nieto
Lloc: CentreBit Menorca (2ª planta - Sala Polivalent) - Alaior
Dia: 20 de març
Hora: De 15.00 a 19.00 h

Objectius:

  • Analitzar els diferents conceptes propis de l'ecosistema emprenedor (start up, coworking,...).
  • Conèixer els diferents agents (incubadores, acceleradores,...) que operen en el mercat i que poden ajudar en la creació i desenvolupament d'una empresa.
  • Treballar i practicar les diferents tècniques d'ideació i solució de problemes que aporta el Design Thinking.
  • Identificar les diferents fórmules de finançament de projectes i idees disponibles tant noves, com ja conegudes.

El desenvolupament d'aquesta formació serà de gran utilitat per als destinataris ja que els facilitarà una actualització de coneixements en la matèria tractada per poder abordar noves sortides professionals. Un coneixement avançat dels Ecosistemes d'emprenedoria pot suposar una oportunitat per als treballadors de qualsevol empresa que podran millorar les seves competències per accedir a nous llocs en l'organització o millorar les condicions dels seus llocs actuals.

D'altra banda, per a aquelles persones en situació de desocupació que vulgui desenvolupar una professió de futur i amb una gran demanda en el mercat, el desenvolupament d'aquesta formació suposa una oportunitat per conèixer els passos a donar i els aspectes a tenir en compte en el desenvolupament d'una activitat per compte propi.

En finalitzar la formació es podrà obtenir un “certificat del curs” que serà enviat a aquelles persones participants que superin amb èxit l'avaluació final.

Podeu fer aquí la vostra inscripció

 

Més informació:

Centre bit Menorca
Polígon Industrial, La Trotxa
Av. des Camp Verd. núm. 4 Alaior

971 17 77 09 / menorca@fundaciobit.org