Ideatón Palma pels ODS i suma't al canvi

El proper 27 de febrer tindrà lloc a la UIB l'Ideatón pels ODS, una jornada oberta a la participació de la societat civil per oferir solucions i accions reals als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible i involucrar la ciutadania en l'Agenda 2030, i que compta amb el suport de l'IDI.

Els Ideatones, que s'organitzen per diverses ciutats espanyoles, són esdeveniments promoguts per la Fundación Cibervoluntarios i UNITAR amb el suport de el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social i l'INJUVE.

L'objectiu és involucrar els joves en el procés de l'ideatón. Es pretén actuar i escalar de local a global, proposant solucions factibles i reals a necessitats reals de manera col·laborativa utilitzant la plataforma empodera.org per garantir la sostenibilitat després de l'esdeveniment.

Aquests esdeveniments proposen construir un espai per al diàleg, treball col·laboratiu i creació d'accions, entre ciutadans i agents socials en el reconeixement i la resolució dels reptes globals que afecten la nostra vida quotidiana i amb un impacte real en la comunitat.

La dinàmica de l'activitat reuneix ONG's i entitats locals i la societat civil participant juntes per buscar les millors solucions per superar diferents necessitats relacionades amb els 17 ODS que s'han d'abordar i resoldre de manera sostenible.

Te sumes al canvi? Inscripcions