Nou cicle de formacions de Fundació Cibervoluntarios

La Fundació Cibervoluntarios ofereix de nou a través d’iemprèn un cicle de formacions gratuïtes centrades en la iniciació a les noves tecnologies. Els cursos tractaran la creació d’un comerç electrònic, com elaborar vídeo i podcast, i com dissenyar una web. Els cursos seran en línia.

- IniciaTIC - Comerç electrònic (ecommerce) Nivell I:

Introducció al comerç electrònic. Definició, tipus, avantatges i inconvenients, metodologies.

Dia: 30/03/2023

Horari: 11.00-12.30 h

Inscriu-te aquí!

- IniciaTIC - Comerç electrònic (ecommerce) Nivell II:

Aprofundir en aquest segon nivell en nous aspectes, relacionats amb marketplace, botiga en línia, tendències, com crear una botiga a wordpress, qüestions de seguretat i de protecció de dades.

Dia: 20/04/2023

Horari: 11.00-12.30 h

Inscriu-te aquí!

- CiberformaciónTIC - Vídeo i podcast

Aprèn quins accessoris necessites i les eines per crear, modificar i editar vídeos des de l'ordinador o amb aplicacions mòbils. 

Introducció a la creació de podcast, amb eines gratuïtes i fàcils d'usar. Aprèn què són els podcast, com crear-los, editar-los i les eines d'ús gratuït que t'ajudaran a posar-los en marxa.

Dia: 11/05/2023

Horari: 11.00-13.00 h

Inscriu-te aquí!

- CiberformaciónTIC - Com crear una pàgina web

Aprèn a crear la teva pròpia pàgina web amb Wordpress i descobreix les múltiples possibilitats que t'ofereix. Coneix també Google Sites com a eina alternativa que podràs també utilitzar per al teu web, sobretot pàgines estàtiques.

Dia: 25/05/2023

Horari: 11.00-13.00 h

Inscriu-te aquí!

 

Programa complet