Es presenta l’onzena edició del cicle de conferències IncaBusiness

El cicle de conferències IncaBusiness ha presentat l’onzena edició, que té com a objectiu l’actualització dels coneixements del teixit econòmic local.

 

Així, les noves xerrades arrancaran dia 16 de març amb la conferència de Laura Baena, fundadora del Club Malasmadres. Baena es pot considerar un gran exemple a seguir com a dona emprenedora. Ha donat veu a una generació de dones que romp estereotips i lluita per una maternitat real.

 

Després, el 13 d’abril serà el torn de la taula rodona “Turisme sense platja”, que cerca repensar el model turístic i qüestionar-se. Es comptarà amb un planter d’experts per posar sobre la taula les principals idees i conceptes que regeixen el motor econòmic de Mallorca. També es donaran les claus per fomentar el turisme sense platja en una destinació turística tradicional i com es pot mesurar el seu èxit.

 

Finalment, l’11 de maig el Mago More parlarà d'”El poder positiu del canvi”. L’objectiu de la xerrada és aprendre a introduir imaginació, innovació i creativitat en els processos de producció, per millorar en competitivitat.

 

Per altra banda, entre els mesos de març i juny es duran a terme les càpsules formatives. Es tracta d’accions molt focalitzades a l’aprenentatge i amb temàtiques molt especialitzades. En aquesta acció es parlarà des de transformació digital fins a eines com el CRM, o des dels envasos de plàstic fins al comerç electrònic. També hi haurà una sessió de treball en xarxa (networking), que és una de les activitats més demandades pels participants.

 

Més informació