Convocatòria Programa Xpande Digital

Xpande és un programa de suport a l'expansió internacional, dirigit a pimes i autònoms de Mallorca que desitgin iniciar-se en l'exportació o consolidar-se en un mercat exterior. Gràcies a aquest programa, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), empreses de Mallorca obtindran un pla d'internacionalització segons les seves necessitats reals i una ajuda econòmica per a poder començar amb la seva implementació.

El programa consta de:

  • Fase d'assessorament: Servei d'orientació gratuït per a analitzar el posicionament digital de l'empresa i dissenyar un Pla d'Acció en Màrqueting Digital Exterior en un mercat seleccionat.
  • Ajudes econòmiques: El percentatge màxim a percebre per cada empresa serà del 50% de la inversió realitzada, amb una ajuda màxima de 2.000€.

El termini de presentació de sol·licituds comença el divendres, 3 de febrer, a les 9h i acaba dia 28 de febrer a les 14h o fins a esgotar pressupost.

Les sol·licituds han de presentar-se amb signatura digital a través de la seu electrònica de la Cambra de Comerç de Mallorca.

Més informació

Consulta el BOIB