Mallorca Rural organitza els premis Rural’Up Mallorca 2023 per impulsar l’emprenedoria en l’àmbit rural

Mallorca Rural organitza la primera edició dels premis i del programa d’emprenedoria Rural’Up Mallorca 2023, que premiarà amb 1.500 euros a sis projectes empresarials de l’àmbit rural de Mallorca. Aquesta iniciativa compta amb el patrocini de Caixabank, la col·laboració de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) i del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

Rural’Up Mallorca es dirigeix a persones emprenedores que liderin un projecte que doni suport a la competitivitat del sector agrari i agroalimentari. L’objectiu d’aquest programa és impulsar i facilitar el desenvolupament de projectes sostenibles i innovadors a les zones rurals LEADER de Mallorca amb un programa de formació, d’acompanyament i una dotació econòmica de 1.500 euros per als projectes que destaquin per la seva qualitat, impacte i viabilitat.

Els projectes que se seleccionin han de contemplar algun d’aquests aspectes del sector agroalimentari: la millora de la comercialització dels productes, l’emprenedoria digital, la innovació productiva, l’economia circular, el producte local i aprofitament dels recursos endògens, l’eficiència energètica i el millor aprofitament dels recursos naturals, la reutilització d’aigües regenerades per a l’ús agrícola i les varietats locals i les races autòctones.

En total hi ha 25 places per al programa de formació, que tindrà una durada de 25 hores i es durà a terme entre el 8 de febrer i el 5 d’abril al Centre Bit d’Inca. Aquest itinerari és obligatori per a aquelles persones que vulguin accedir al premi.

Per obtenir més informació de Rural’Up Mallorca 2023 podeu visitar la web www.mallorcarural.cat.

Inscripcions fins al dia 7 de febrer, 25 places per ordre d’arribada en aquest enllaç https://www.mallorcarural.cat/post/rural-up-mallorca-2023-bases-i-inscripci%C3%B3