Nova convocatòria per impulsar la transformació digital i sostenible del comerç

Nova convocatòria per impulsar la transformació digital i sostenible del comerç

La Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica destinarà 1,4 milions d’euros per impulsar la transformació digital i sostenible de les petites i mitjanes empreses del sector del comerç i de les associacions, entitats associatives o federacions i confederacions que tenguin entre els seus fins estatutaris i programes d'actuació la defensa dels interessos de petits establiments comercials.

Els projectes subvencionables en el marc d'aquest Fons Tecnològic inclouen:

a) Projectes de noves tecnologies dirigides a millorar diferents àrees de l'estratègia comercial en línia i de comunicació, del model de negoci i de l'experiència de compra.

b) Projectes de noves tecnologies per a l'adaptació de l'espai físic de venda tant a les noves necessitats i hàbits dels consumidors com a nous models de gestió.

c) Projectes de solucions tecnològiques per a millorar l'eficiència i sostenibilitat del lliurament d'última milla.

d) Projectes d'aplicació de solucions tecnològiques per a millorar l'eficiència en el consum energètic i dels recursos.

Quanties:
- La inversió mínima corresponent a les despeses que es considerin subvencionables, exclòs tot tipus d'impostos, serà de 2.000 euros.
- La inversió màxima subvencionable serà de 80.000 euros (IVA exclòs).
- L'aportació de l'Administració autonòmica prevista suposarà el 100% de la inversió subvencionable.

Aquestes ajudes es poden sol·licitar fins al pròxim 1 de febrer. Les sol·licituds es resoldran per estricte ordre d'entrada.

Més informació

A més, l’Oficina d’Inversions Estratègiques ha organitzat un webinar informatiu per explicar i aclarir possibles dubtes d’aquesta convocatòria. Serà el dia 12 de gener de 8 a 9.30h.

Inscripcions