PREMIS RURAL'UP MALLORCA 2023

El proper dia 10 de gener a les 17 h. a l'auditori del Centre Bit d'Inca (Carrer Selleters, 25, 07300 Inca) Mallorca Rural presentarà els premis i el programa d'emprenedoria RURAL'UP MALLORCA 2023.

L’objectiu d’aquest programa és impulsar i facilitar el desenvolupament de projectes sostenibles i innovadors a les zones rurals LEADER de Mallorca amb un programa de formació i acompanyament i una dotació econòmica de 1.500 euros per als projectes que destaquin per la seva qualitat, impacte i viabilitat.

Aquesta iniciativa compta amb el patrocini de Caixabank i la col·laboració de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) i del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

La presentació comptarà amb la participació de l'emprenedora Isabel Vicens d'AgroMallorca que farà una intervenció titulada "De l'agricultura a l'emprenedoria". Introduiran l'acte el president de Mallorca Rural, Jaume Alzamora, la directora gerent de l'IDI, Mariona Luis, i la directora del SOIB, Pilar Ortiz. També hi haurà una exposició tècnica del programa i els premis per als interessats.

Inscriu-t'hi!.