Les inscripcions per al programa d’emprenedoria Explorer estan obertes fins el 13 desembre

El Banc Santander, el Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE) i la Universitat de les Illes Balears llancen la setzena edició del programa Explorer, una iniciativa de foment de l’emprenedoria jove per a projectes en fase de preincubació.

Aquest programa agrupa joves d’entre 18 i 31 anys procedents d’Alemanya, Argentina, Brasil, Estats Units, Mèxic, Espanya, Portugal, Regne Unit, Uruguai i Xile al voltant d’un projecte formatiu de dotze setmanes de durada, amb la finalitat d’aprendre de forma presencial i a distància amb la metodologia d’aprendre fent (learn by doing).

Mitjançant aquesta experiència, els joves participants podran validar les seves idees de negoci i desenvolupar les habilitats necessàries per transformar-les en una solució viable i sostenible.

A més, Explorer esdevé comunitat internacional de treball en xarxa, gràcies a la programació de sessions de resolució de dubtes amb experts exmembres del programa. Aquests fòrums es programen amb la finalitat de refermar conceptes com la validació dels models de negoci; projeccions financeres; creació de pàgines d’aterratge (landing page), pitch comercials, etc. A més, els participants exposen les seves idees a fundadors d’empreses emergents (startups) i experts de rellevància internacional, amb la finalitat d’adquirir noves perspectives per al futur dels seus projectes. El programa acaba amb l’Explorer Trip, un viatge que enguany té com a destinació València, que durant una setmana esdevindrà pol d’intercanvi d’idees.

Explorer és una iniciativa global de Santander X que pretén impulsar la innovació basada en els Objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030, per tal d’aportar solucions i respostes a la millora de la productivitat, l’ocupació i el creixement econòmic.

El programa dura dotze setmanes i és semipresencial, amb sessions a distància i sessions presencials. Les inscripcions resten obertes fins al 13 de desembre de 2022.

Per qualsevol consulta podeu escriure a exploreruib@fueib.org.

Més informació i inscripcions.