ferEmpresa, el taller de networking entre persones emprenedores

L’IDI posa en marxa una altra edició de ferEmpresa, el taller de networking per a persones emprenedores. L’activitat, que es durà a terme de forma presèncial al Centre Bit Raiguer, el proper dimarts, 15 de novembre de 17.30 a 19.30h, arriba amb algunes novetats per tal d’aconseguir que els participants puguin relacionar-se, conèixer possibles socis estratègics, establir aliances i fer créixer el seu negoci. 

Durant la trobada, les persones emprenedores coneixeran els beneficis de la cooperació empresarial, i aprendran a identificar el seu perfil i a presentar el seu projecte. Finalment, tendran l’oportunitat de relacionar-se amb la resta de participants per cercar possibles acords empresarials. 

Els interessats a participar a ferEmpresa han de tenir un projecte empresarial amb un any de recorregut o haver mantengut contacte amb 10 possibles clients. 

La formadora Ana Seijo serà l’encarregada de conduir l’activitat de ferEmpresa. Seijo és mentora de persones emprenedores i experta en planificació estratègica. 

Apunta’t a ferEmpresa en aquest enllaç

  • Ubicació: Centre Bit Raiguer. Carrer Selleters, 25 (Inca)
  • Data: 15 de novembre
  • Horari. de 17.30 a 19:30h