L’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears serà l’ambaixador de la GEW, Setmana Mundial de l’Emprenedoria

L’esdeveniment, que té com a objectiu promocionar l’esperit emprenedor a nivell mundial, tindrà lloc del 14 al 20 de novembre.

L’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) ha estat nomenat ambaixador de la Global Entrepreneurship Week (GEW), esdeveniment que té com a objectiu la promoció de l’esperit emprenedor a nivell internacional. Cada any, la GEW promou durant la tercera setmana de novembre milers d’esdeveniments locals, nacionals i globals per inspirar la ciutadania a emprendre, per facilitar-los tots els recursos necessaris i connectar-los amb tots els agents de l’ecosistema. Enguany, la GEW se celebrarà del 14 al 20 de novembre.

L’IDI, com a agència de desenvolupament regional, desenvolupa juntament amb el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) les eines necessàries i ofereix el servei d’orientació a persones emprenedores de les Illes Balears, a través del programa Iemprèn. És per aquest motiu que la Fundació Autoocupació, impulsora de la GEW a nivell estatal, ha nomenat l’IDI ambaixador de la GEW a Balears per tal d’aconseguir una major promoció de la setmana de l’emprenedoria a través de la feina conjunta de totes les institucions involucrades.

Com a ambaixadors de la GEW, l’objectiu de l’IDI serà concentrar l’atenció del major nombre de persones, entitats i empreses sobre la importància de la figura de la persona emprenedora i el seu talent a les Illes Balears, així com la necessitat de comptar amb un ecosistema emprenedor favorable a la creació d’empreses. Així, s’han organitzat més de quinze esdeveniments amb motiu de la GEW, entre els quals hi ha formacions, ponències o fòrums, tant presencials com en línia, per poder arribar a tota la ciutadania.

A més, l’IDI involucrarà totes les entitats que formen part de la Xarxa de Serveis Públics Empresarials (XSPE), una iniciativa de l’IDI única a nivell estatal i que reuneix totes les entitats i organitzacions de les Illes Balears que treballen per fomentar l’emprenedoria, ja que una de les funcions de l’ambaixador és establir aliances amb altres organitzacions de la zona perquè també organitzin activitats amb motiu de la GEW, tot per dinamitzar l’ecosistema emprenedor del territori.

La passada edició de la GEW va celebrar més de 40.000 esdeveniments a 180 països, va involucrar més de 20.000 organitzacions i va comptar amb més de deu milions de participants.

Consulta el programa