Inscripcions obertes V Edició Connect'Up

Connect’Up és un programa de selecció, suport i promoció de projectes emprenedors i idees innovadores a Balears amb la finalitat de connectar les organitzacions inversores de l'economia (empreses i institucions) amb les persones emprenedores i innovadores.

La web connectup.es està ja disponible per registrar els projectes de la quarta edició, el termini de presentació de la qual finalitza el 23 d'octubre. Participar a Connect’Up brinda l'oportunitat d'impulsar i connectar als emprenedors insulars amb un concurs de projectes innovadors, acompanyat d'un intens programa d'activitats, formació, jornades i trobades sectorials.

Aquesta cinquena edició es desenvoluparà des del mes de novembre de 2022 al mes de febrer de 2023. Els projectes finalistes es beneficiaran d'un complet programa de formació i mentoria específic per a cada categoria.

Està organitzat per el Grup Serra, patrocinat per CaixaBank i segueix actiu gràcies al suport de totes les empreses i entitats que creïn en la innovació com a mitjà per a generar un futur millor per a la nostra economia.

Més informació a www.connectup.es