Ciutadella organitza la fira d’ocupació FOCUS, centrada en el talent per transformar el futur laboral

El divendres 21 i el dissabte 22 d'octubre tindrà lloc la Fira d'ocupació FOCUS a la Sala Multifuncional de Ciutadella. Aquesta fira pretén ser un espai de trobada on es donaran a conèixer els recursos que tant entitats públiques com privades posen a l'abast de la ciutadania per millorar l'ocupabilitat de les persones, en especial, aquelles que pertanyen als col·lectius més vulnerables. 

En aquesta fira es reunirà tot l'ecosistema ocupacional de l'illa per presentar la realitat que vivim, cercant aquells sectors emergents amb capacitat de diversificar la nostra economia. Està organitzada en diferents espais on els usuaris podran interactuar tant amb empreses com amb entitats, afavorint l’intercanvi d’experiències.

El programa compta amb diferents tallers, conferències i taules rodones que tracten temes relacionats amb l'orientació laboral, l'emprenedoria, les oportunitats de feina, i sobretot, totes les activitats estan pensades per afavorir el treball en xarxa entre persones de diferents àmbits: l'educatiu i formatiu, l'empresarial i associatiu i les entitats del tercer sector i la ciutadania, en general.

A més, en el marc de la Fira d'Ocupació FOCUS tindrà lloc una trobada de les entitats de la Xarxa de Serveis Públics Empresarials amb presència a Menorca. 

Des de l'IDI s'ha proposat un Speed Networking d'entitats en el qual s'afegiran representants d'altres entitats presents a la Fira interessades a contactar amb els integrants de la XSPE de Menorca.

Més informació i inscripcions

Programa