L'itinerari formatiu de creació d’empresa d’iemprèn, una guia cap al camí de l’èxit empresarial

Tens una idea de negoci? Estàs pensant a crear una empresa? Vols ser el teu propi cap? L’itinerari formatiu de creació d’empresa que ofereix iemprèn mostra el camí i dona les eines per convertir una idea en un projecte empresarial real.

Posar en marxa una empresa compta amb molts beneficis com veure créixer un projecte propi, un horari flexible, aprendre dia a dia, i la possibilitat de col·laborar amb altres persones emprenedores. Però per assolir l’èxit empresarial, la formació és indispensable. Per això, iemprèn posa a disposició de totes les persones aquest curs gratuït de creació d’empresa. És recomanable dur a terme tot l’itinerari formatiu, que consta de cinc sessions, però també es poden inscriure a un sol curs, depenent de la fase en què es troba el projecte empresarial.

L’itinerari tracta tots els punts importants que han de tenir en compte una persona emprenedora a l’hora d’engegar un negoci:

  1. Emprendre per primera vegada. La realitat de ser emprenedor: 19 d'octubre a les 12.30 h. Sessió en línia. Inscriviu-vos-hi
  2. Analitza el teu model de negoci amb CANVAS: 26 d'octubre a les 12.00 h. Sessió en línia. Inscriviu-vos-hi
  3. Pla de màrqueting i pla operatiu: 2 de novembre a les 12.00 h. Sessió en línia. Inscriviu-vos-hi
  4. Pla econòmic i financer. Recursos: 9 de novembre a les 12.00 h. Sessió en línia. Inscriviu-vos-hi
  5. Networking ferEmpresa. Espai de col·laboració entre emprenedors: 15 de novembre a les 17.30 h. Sessió presencial al Centre Bit IncaInscriviu-vos-hi