El X cicle IncaBusiness presenta una edició més participativa

La X edició del cicle IncaBusiness arriba amb un format més participatiu, centrat sobretot en taules rodones. Aquest matí s’ha presentat el programa que té com a objectiu apropar als comerciants, restauradors i petits empresaris la realitat del món dels negocis i les tendències en diferents camps com l'emprenedoria, el màrqueting o l'estratègia econòmica.

La primera taula rodona serà el proper 6 d’octubre a Esment Cafè Inca i tendrà com a temàtica central la gastronomia com a oportunitat de diferenciació. El forn de Sant Francesc d’Inca protagonitzarà l’apartat “Coneix les empreses inqueres” el dia 20 d’octubre, i donarà a conèixer el recorregut del forn i l’ús que fa de les xarxes socials per promocionar els seus productes.

El Centre Bit Raiguer serà l’escenari de la taula rodona “El futur del món empresarial, nous negocis i què és això del metavers” el dia 3 de novembre. La xerrada comptarà amb la participació de Nilton Navarro, director de marca d’InfoJobs; Marco Taboas, expert en transformació digital; Xavier March, CEO de Refinería Web; Mateu Cañellas, de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme; Rafael Bover, cofundador&COO a Hotelverse; i Tolo Gomila, CEO a Gomila Group Investment. 

Finalment, tancarà el cicle IncaBusiness una xerrada l’escaladora Edurne Pasaban, considerada una de les esportistes espanyoles més premiades i condecorada. Pasaban transmetrà les seves experiències personals per poder afrontar qualsevol repte personal i professional. La conferència es durà a terme el dia 15 de desembre al Teatre Principal d’Inca. 

Més informació i inscripcions: https://incabusiness.org/