Cicle (IN) formatiu per a empreses sobre els fons Next Generation

L’Oficina d’Inversions Estratègiques del Govern de les Illes Balears ha organitzat el cicle informatiu “Els fons Next Generation EU, una oportunitat de transformació per a les empreses de les Illes Balears”, dirigit a les pimes de la comunitat autònoma. Les sessions compten amb la col·laboració de l’IDI. 

L’objectiu d’aquestes sessions formatives és acostar a les pimes informació pràctica que els faciliti participar de les convocatòries d’ajudes finançades amb els fons Next Generation EU.

La finalitat és animar i assessorar les empreses perquè preparin projectes per poder presentar-se a convocatòries d’ajudes públiques finançades amb fons europeus i no perdre l’oportunitat de trobar l’encaix dels seus projectes a cada una de les convocatòries.

El cicle es compon de tres sessions d’una hora i mitja, en les quals s’abordaran temes d’especial interès per a les empreses d’una forma especialitzada i concentrada. Cada sessió es dividirà en tres parts: una part formativa, seguida d’una altra de caràcter informatiu i, finalment, un torn obert de paraules amb l’objectiu de reservar un espai per a la resolució de dubtes i permetre el diàleg.

Programa

Inscripcions