Noves càpsules formatives del programa INNOVA UIB·PIMES

Des de la FUEIB, en el marc del programa INNOVA UIB-PIMES, (la nova aposta de la comunitat universitària per la innovació, la transferència del coneixement i el creixement econòmic de les Illes Balears) han programat tres noves càpsules formatives gratuÏtes i en línia, per al mes de setembre:

  • Dimarts 14 de setembre: "Com obtenir el marcatge CE en dispositius mèdics. Introducció al reglament europeu sobre productes sanitaris." Ponent: David Tomé Lozano. Expert en dispositius mèdics i Productes Sanitaris de Diagnòstic In Vitro (Viromii Innovation S.L.). 

           Horari: 10:30 a 12:30 h.

           Inscripcions: https://fueib.org/ca/otri/623/capsula-14-setembre

  • Dimarts 20 de setembre:  "Bases de dades per a la valorització de projectes d'R+D i identificació d'empreses (socis i competidors)". Ponent: Vicente Barberá Navarro. Cofundador de Viromii Innovation S.L. 

           Horari: 10:30 ha 12:30 h.

           Inscripcions: https://fueib.org/ca/otri/624/capsula-20-septiembre

  • Dimecres 21 de setembre: "Productes de Vigilància Tecnològica: butlletins, servei d'alertes i Informes Tecnològics de Patents de l'OEPM." Ponent: Blanca Vila Riudavets. Tècnic superior examinador a l'Oficina Espanyola de Patents i Marques. 

           Horari: 10:30 ha 12:30 h.

           Inscripcions: https://fueib.org/ca/otri/625/capsula-21-septiembre

Per a qualsevol consulta contacteu amb la FUEIB (otri@fueib.org) ,