Posau el vostre negoci al dia amb la millora de les competències digitals dels cursos gratuïts i en línia de Cibervoluntarios

La millora de les competències digitals és un dels factors clau a l’hora d’adaptar el vostre negoci a les noves necessitats i posar-lo al dia. A més, també us ajudaran a incrementar la productivitat i destacar per sobre la competència.

Per això, el servei d’iemprèn posa en marxa juntament amb la Fundación Cibervoluntarios una sèrie de cursos gratuïts que tenen com a objectiu posar a disposició de les persones emprenedores i empresàries formacions per aprendre a crear un ecommerce, crear pàgines web, enregistrar i editar vídeos per publicar a la web i a les xarxes.

Els cursos, gratuïts i en línia, començaran el proper 20 de setembre fins al 29 de novembre.

Programació

20-09-2022: Comerç electrònic (ecommerce). Introducció al comerç electrònic i canals de comunicació.
Inscripció

11-10-2022: Comerç electrònic (ecommerce). Marketplace, Wordpress, woocommerce, passarel·les de pagament, contingut legal i tendències.
Inscripció

08-11-2022: Crear i editar vídeos. Apreneu els accessoris i les eines que necessitau per crear, modificar i editar vídeos des de l'ordinador o amb aplicacions mòbils.
Inscripció

29-11-2022: Pàgines Web. Apreneu a crear la vostra pròpia pàgina web amb Wordpress i descobriu les múltiples possibilitats que us ofereixen. Coneixeu també Google Sites com a eina alternativa que podreu utilitzar també per a les webs, sobretot estàtiques.
Inscripció