Iemprèn participa a la Fira de Formació i Ocupació de Manacor

L’Ajuntament de Manacor organitza la Fira de Formació i Ocupació destinada a persones que es troben a la recerca activa d’ocupació o volen millorar les competències professionals.

La fira, que tendrà lloc el 9 de setembre al Claustre de Sant Vicenç Ferrer, compta amb la col·laboració de l’IDI I del servei Iemprèn, que donarà a conèixer els recursos i programes que tenen en marxa per a l’emprenedoria i l’empresa. A més, Pere Jiménez, cap del Servei d’Informació i Talent Empresarial, durà a terme un taller de planificació creativa amb mapes mentals per iniciar o replantejar el futur professional.

A més, la fira comptarà amb altres activitats, com el taller de competències digitals per a la recerca de feina, a càrrec del SOIB; demostració culinària de l’Escuela de Turismo de Baleares; xerrada sobre màrqueting digital amb Patricia Bárcenas; o conferència sobre el kit digital amb Xisco Ros. La consultoria Go-Consulting clourà la fira amb una xerrada sobre les claus per tenir èxit al mercat laboral.

Programa

Cartell Fira de formació i ocupació