S'amplia el termini de presentació de candidatures dels Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0

S'amplia el termini de presentació de candidatures dels Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0 fins al 20 de juny. 

Els Premis seran lliurats en un acte solemne que tindrà lloc en el V Congrés d'Indústria Connectada 4.0 i reconeixen els mèrits de les empreses industrials que destaquin pels seus projectes de digitalització en dues modalitats: Gran Empresa industrial i Pime industrial.

No deixis passar aquesta oportunitat i presenta la teva candidatura! Seu Electrònica

Més informació sobre els Premis

Els àmbits d’actuació abasten des de l’Estratègia de Negoci i Mercat, Processos, Organització i Persones, Infraestructures, o els Productes i Serveis.

Aquests premis, creats en 2019, es constitueixen com una eina d’identificació, difusió i reconeixement de projectes espanyols d’èxit en l’àmbit de la Indústria 4.0, contribuint a la promoció del prestigi del sector i al suport de la Marca Espanya.

Addicionalment, incrementen la conscienciació del teixit empresarial espanyol sobre la necessària transformació digital i contribueixen a millorar la visibilitat dels instruments de suport de l‘Estratègia Nacional Indústria Connectada 4.0.

Els Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0 es convoquen en dues modalitats:

– Premi Nacional Indústria Connectada 4.0 a la Gran Empresa industrial.
– Premi Nacional Indústria Connectada 4.0 a la Pime industrial.
Els guanyadors de l’any passat van ser CELSA GROUP en la modalitat Gran Empresa Industrial i Industrial recensi S.L. en la modalitat Pime Industrial.

Els Premis consisteixen en un trofeu representatiu, tenen caràcter honorífic i l’acte de lliurament tindrà lloc en el V Congrés Nacional Indústria Connectada 4.0 que se celebrarà els dies 7 i 8 de novembre a València.

El termini per a presentar les candidatures finalitzarà el pròxim 20 de juny i pot realitzar-se a través de la Seu Electrònica del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

Consulta el BOE