INYCOM, Grup EROSKI, EULEN, CAPSA FOOD, i ENCAMINA, finalistes del Premio CEX 2022

L’Asociación Nacional de Centros Promotores de la Excelencia (CEX) ha seleccionat les cinc empreses finalistes del Premi CEX 2022 sobre “Talent: identificació, gestió i desenvolupament” d'entre 16 organitzacions candidates seleccionades en la primera meitat de l'any.

Les finalistes INYCOM, EROSKI, EULEN, CAPSA FOOD, i ENCAMINA, exposaran les seves millors pràctiques en un acte públic el dia 17 de juny a Bilbao, en el qual es coneixerà l'empresa guanyadora d'aquesta edició.

Aquesta associació convoca cada any aquest premi amb el propòsit de contribuir a l'intercanvi de bones pràctiques de gestió entre empreses i organitzacions. El premi tracta en cada edició sobre una àrea o aspecte específic de la gestió empresarial.

Les bones pràctiques de les empreses finalistes són:

INYCOM (Instrumentación y componentes S.A.)

GRUPO EROSKI SCOOP.

GRUPO EULEN

CAPSA FOOD (Corporación Alimentaria Peñasanta S.A.).

ENCAMINA S.L.

L’Asociación Nacional de Centros Promotores de la Excelencia (CEX) es va constituir l’any 2006 amb l'objectiu d'unir els esforços que s'estaven realitzant en diferents Comunitats Autònomes per potenciar, de manera conjunta i coordinada, el desenvolupament de la cultura de la innovació i l'excel·lència en gestió empresarial.