Indústria convoca la IV edició dels Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0

El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme ha convocat la IV edició dels Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0 l'objectiu de la qual és reconèixer l'esforç de la indústria espanyola per a impulsar la seva competitivitat a través de la digitalització i la innovació.

Els àmbits d’actuació abasten des de l’Estratègia de Negoci i Mercat, Processos, Organització i Persones, Infraestructures, o els Productes i Serveis.

Aquests premis, creats en 2019, es constitueixen com una eina d’identificació, difusió i reconeixement de projectes espanyols d’èxit en l’àmbit de la Indústria 4.0, contribuint a la promoció del prestigi del sector i al suport de la Marca Espanya.

Addicionalment, incrementen la conscienciació del teixit empresarial espanyol sobre la necessària transformació digital i contribueixen a millorar la visibilitat dels instruments de suport de l‘Estratègia Nacional Indústria Connectada 4.0.

Els Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0 es convoquen en dues modalitats:

  • Premi Nacional Indústria Connectada 4.0 a la Gran Empresa industrial.
  • Premi Nacional Indústria Connectada 4.0 a la Pime industrial.

Els guanyadors de l’any passat van ser CELSA GROUP en la modalitat Gran Empresa Industrial i Industrial recensi S.L. en la modalitat Pime Industrial.

Els Premis consisteixen en un trofeu representatiu, tenen caràcter honorífic i l’acte de lliurament tindrà lloc en el V Congrés Nacional Indústria Connectada 4.0 que se celebrarà els dies 7 i 8 de novembre a València.

El termini per a presentar les candidatures finalitzarà el pròxim 6 de juny i pot realitzar-se a través de la Seu Electrònica del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

Consulta el BOE