Nou servei i tallers formatius per a persones emprenedores a Santa Eulària

Des del Departament d'Ocupació s'ha creat una nova prestació del servei d'assessorament a persones emprenedores que es realitza un dia a la setmana, principalment els dijous, en horari de 09 a 14 h per una tècnica experta en assessoria fiscal. Aquest servei es presta en l'oficina del Club de Feina amb cita prèvia telefonant al 971 31 90 53. És un servei únicament per a persones residents en el municipi de Santa Eulària.

Aquest servei inclou: tutories individualitzades dirigides a persones emprenedores o autònomes, creació de vincles entre diferents emprenedors/professionals/empreses, difusió d'ajudes i subvencions, impartició de formació mitjançant tallers/càpsules formatives amb temàtica d'interès dirigida a persones emprenedores i a empreses ja constituïdes, foment de l'autoocupació i de l'esperit emprenedor, organització de sessions de mentoring (amb empreses o professionals de diferents sectors segons demanda de les persones emprenedores ateses) i creació i organització d'actuacions que promoguin i facilitin l'autoocupació i la creació de noves empreses en el municipi de Santa Eulària des Riu, entre altres.

Dins d'aquest servei, durant el mes de maig i juny, es realitzaran quatre tallers pràctics:

  • 9 de maig, de 17.30 a 19h: COM UTILITZAR LA SIGNATURA DIGITAL I APRENDRE A REALITZAR GESTIONS EN INTERNET PER A PERSONES EMPRENEDORES
  • 23 de maig, de 17.30 a 19h: TALLER PRÀCTIC PER A AUTÒNOMS. ASPECTES JURÍDICS, COMPTABLES I FISCALS
  • 6 de juny, de 17.30 a 19h: COM FER UN PLA D'EMPRESA
  • 20 Juny, de 17.30 a 19h: COM FER EL PLA ECONÒMIC I  FINANCER DE LA MEVA EMPRESA. AJUDES I LÍNIES DE FINANÇAMENT

Tots els tallers es realitzessin els dilluns a la tarda, en l'Edifici de Cultura i Joventut (4t planta). Seran impartits per Mª Angels Mari, economista amb àmplia experiència en assessorament a emprenedors/as i secretària general de PIMEEF. Estaran limitats a un total de 20 places. També, igual que el servei municipal per a persones emprenedores, els tallers seran únicament per a persones residents en el municipi de Santa Eulària.

Inscripcions