Noves ajudes per a la transformació digital de les empreses industrials

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i l’IDI han convocat ajudes per a la transformació digital de les empreses industrials, emmarcades dins el programa Activa Indústria 4.0, amb l’objectiu d’incrementar el valor afegit industrial i l’ocupació qualificada.

El programa Activa Indústria 4.0 és un programa d’assessorament especialitzat i personalitzat, realitzat per consultors acreditats i amb experiència en implantació de projectes d’Indústria 4.0. Així, les empreses que optin a l’ajuda rebran un diagnòstic de la situació actual i un pla de transformació digital que estableixi un full de ruta per a la seva implantació. A més, l’ajut també inclou assessories personalitzades i tallers pràctics de solucions tecnològiques.

L’empresa només haurà de pagar fins a un 10% del cost real del pla de transformació digital, ja que la resta està confinançat per l’Escuela de Organización Industrial (EOI) i l’IDI.

Per tal de poder optar a l’ajut, les empreses han de dur a terme activitats industrials enquadrades en la Secció C – divisions 10 a 32 del CNAE.

Les empreses interessades han de sol·licitar aquest ajut abans del dia 15 de desembre de 2021.

Més informació