Nova edició del cicle de xerrades Tramuntana Tech Talks

Des de la Direcció General d'Innovació amb la col.laboració de la Fundació Bit, presenten una nova edició del cicle de xerrades Tramuntana Tech Talks. Mitjançant aquestes tractem d'apropar al nostre ecosistema a persones amb experiència en els negocis digitals perquè comparteixin les seves experiències i aprenentatges.

Aquest any totes les xerrades continuaran essent en format online, amb l'avantatge que es podran gaudir des de qualsevol lloc.

Emprenedoria i innovació amb Mauricio Prieto, cofundador d'eDreams (28 d'octubre a les 9.30h)

Uns diuen que l'emprenedoria és com llançar-se per un barranc i haver de construir un avió mentres caus. Altres diuen que la innovació i l'emprenedoria és una mentalitat a l'abast de tots. Els dos bàndols tenen raó. En aquesta xerrada, Mauricio compartirà alguns consells de com afrontar un projecte en condicions d'incertesa.

Et recordem que només les persones registrades rebràn l’enllaç per accedir a l’esdeveniment. No t'ho perdis, registra't ja i reserva la teva plaça! I si coneixes algú que pogués estar interessat no dubtis en compartir la informació.