Els AODL coneixen les instal·lacions i els serveis del viver d’empreses del Centre Bit

El Centre Bit ha rebut la visita d’Agents d’Ocupació i de Desenvolupament Local (AODL) que han recorregut les instal·lacions del viver d’empreses de l’IDI. L’objectiu d’aquesta activitat ha estat donar a conèixer els espais disponibles i els serveis que ofereix el Centre Bit a persones emprenedores amb projectes empresarials emergents.  S’ha de tenir en compte que els AODL són la referència d’emprenedoria als diferents municipis, per això la importància de conèixer de primera mà el Centre Bit Raiguer.

El viver d’empreses del Centre Bit és una estructura d’acollida temporal pensada per ubicar-hi projectes empresarials a l’inici de la seva activitat, acompanyar-los i prestar-los determinats serveis adaptats a les necessitats de cada negoci amb la finalitat de facilitar el desenvolupament d’iniciatives d’interès per a l’illa de Mallorca. Constitueix un espai físic que, combinant l’oferta de locals, formació, assessorament i prestació de serveis, tracta de cobrir les necessitats bàsiques de petites empreses i permet millorar les seves expectatives de supervivència.

A més, el Centre Bit disposa també d’un coworking amb capacitat per acollir fins a vuit emprenedors que comparteixen espai amb altres persones amb les quals estableixen relacions laborals i fomenten la cooperació empresarial. De fet, el coworking del Centre Bit és la única pública d’aquest tipus a la zona del centre de Mallorca.