Una setantena d’AODL i entitats participen a la XSPE per coordinar els serveis referents a l’emprenedoria

Una setantena d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) i entitats han participat aquest matí a la reunió de la Xarxa de Serveis Públics Empresarials (XSPE), una iniciativa promoguda per l’IDI amb la col·laboració del SOIB. Durant la reunió, s’han presentat als AODL les principals novetats en programes relacionats amb l’emprenedoria. 

La Xarxa de Serveis Públics Empresarials és una iniciativa del Pla d’autoocupació 2017-2020, que té com a objectiu la coordinació periòdica de tots els serveis públics a nivell local, insular, autonòmic i estatal que treballen per donar suport i fer tramitacions clau i serveis de valor en els procés de creació i consolidació d'empreses i entitats.

L’IDI s'encarrega d'organitzar les convocatòries de la Xarxa i estructurar i posar a l'abast la informació, per tal de facilitar els recursos públics a les iniciatives empresarials.

A més d’AODL de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, han participat a la XSPE les entitats Fundació Universitat Empresa, Centre Balears Europa, ISBA, SECOT, Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears, Reas Balears, Treball Solidari, ICEX, CAEB i PIME Menorca.