Foro ADR i ENISA organitzen el Fòrum de l'Ecosistema Emprenedor a Espanya

El pròxim dia 21 d'octubre, se celebrarà la segona edició del Fòrum sobre l'Ecosistema Emprenedor a Espanya, organitzat conjuntament per l'Associació Espanyola d'Agències de Desenvolupament Regional, Foro ADR, juntament amb l'Empresa Nacional d'Innovació, ENISA.

Es tracta d'una trobada de reflexió i debat sobre l'ecosistema emprenedor i el nou escenari social en el qual vivim. De la mà de les millors i més reconegudes veus expertes de l'àmbit professional, empresarial i de les Administracions Públiques, aquesta jornada servirà d'inspiració i definició d'algunes de les solucions que necessita l’emprenedoria a Espanya.

Aquest Fòrum pretén ser un espai de pensament sobre la situació de l'ecosistema d'emprenedors i empreses a Espanya. Servirà per a contrastar propostes i idees que puguin contribuir al desenvolupament de l'activitat de les empreses i, en última instància, servir de debat sobre el model econòmic i empresarial, les oportunitats de generació de riquesa i ocupació, i els reptes actuals i de futur de la nostra economia i la nostra societat.

Un intens programa estructurat a través d'experts a nivell nacional i internacional, que se centraran en les tendències en l'economia, la tecnologia i la competitivitat. Tindrem l'oportunitat d'intercanviar informació clau entre entitats públiques de l'ecosistema emprenedor nacional i de les diferents Comunitats Autònomes.

Més informació i inscripcions: http://www.foroemprendimiento.es/