Tres projectes emprenedors locals cercaran finançament a la convocatòria d’inversió de Netin Club

El divendres, 24 de setembre, tendrà lloc la convocatòria mensual nacional d’inversió de Netin Club. Durant l’esdeveniment es presentaran tres projectes locals seleccionats que cerquen finançament tant a inversors locals, que hi podran assistir de forma presencial, com a nivell nacional que hi participaran en format en línia. L’acte serà a les 18.00 h a l’auditori del Parc Bit, de la mà de la Fundació Bit. 

Netin Club és una comunitat nacional d’inversors que dirigeixen els seus esforços a invertir tant en projectes basats en economia tradicional i local com en projectes digitals i tecnològics. Aquestes inversions es fan en projectes que es troben en diferents etapes de desenvolupament, però que ja disposen d’un producte o servei al mercat i unes primeres dades de facturació.

Així, Netin Club organitza mensualment unes trobades entre inversors i emprenedors, per tal que els inversors puguin invertir a canvi d’una participació en la societat de l’emprenedor. Així mateix, els emprenedors obtenen finançament sense haver d’entrar en el circuit bancari tradicional, ni endeutar-se; i podent obtenir igualment altres fons de finançament com les oferides per ENISA o el CDTI, entre d’altres.