Nova edició de la Copa Mundial d'Emprenedoria per a projectes empresarials

Les persones que tinguin un projecte empresarial encara són a temps de presentar-se a la Copa Mundial d’Emprenedoria 2021 (EWC), la competició i acceleradora més gran del món per a emprenedors, creada l’any 2019 per GEN (Global Entrepreneurship Network), MISK Global Forum i tGELF (The Global Education & Leadership Foundation). L'objectiu d'aquest esdeveniment és ajudar a maximitzar tot el potencial emprenedor mitjançant l'accés a formació, xarxes de contactes i finançament, entre d’altres recursos clau.

Aquesta iniciativa es dirigeix a tota mena d'emprenedors, amb independència de la fase de desenvolupament en la qual es trobi el seu projecte. Per a això, disposa de tres categories: idea, inici (early) i creixement (growth), a les quals se suma una categoria especial per a projectes d'emprenedoria social.

La Copa Mundial d'Emprenedoria ofereix un milió de dòlars als guanyadors, a més de repartir 75 milions en beneficis tecnològics entre tots els projectes participants. A més, tots els participants tindran accés a una comunitat global d'emprenedoria, a diversos continguts autoformatius sobre emprenedoria internacional i a mil dòlars en beneficis tecnològics. A més, els que completin un senzill formulari d'inscripció en la competició tindran accés a vint-i-cinc mil dòlars en beneficis tecnològics addicionals.

Els emprenedors interessats a presentar el seu projecte a la Copa Mundial d'Emprenedoria podran fer-ho fins al pròxim 4 de juliol, a través de la plataforma digital de EWC https://entrepreneurshipworldcup.com/ o a través del següent enllaç:

https://signup.entrepreneurshipworldcup.com/ewc/signup