L'IDI i ENISA organitzen una Jornada per a donar a conèixer les línies de finançament 2021

L'Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears, IDI, i l'Empresa Nacional d'Innovació, Enisa, organitzen aquesta jornada per a donar a conèixer les línies de finançament 2021, orientades a donar suport a projectes viables i innovadors, siguin de recent creació o consolidats.

Dirigida tant a les pròpies pimes com a aquells agents públics i privats que formen part de l'ecosistema emprenedor i innovador balear, la jornada es tancarà amb una taula rodona que ens acostarà a l'experiència, trajectòria i plans de futur de dues empreses finançades per Enisa.

Les línies de finançament Enisa  donen suport financer a petites i mitjanes empreses que volen impulsar els seus projectes d'emprenedoria innovadora. Estan al costat de projectes empresarials viables a través d'una alternativa de finançament que permeti diversificar les fonts a les quals acudir, per això estan enfocats a donar suport a les petites i mitjanes empreses amb potencial de transformació, que apostin per l'emprenedoria i la innovació.

La Jornada consistirà en :

10:00 h: Benvinguda a càrrec de Mariona Luis, Directora Gerent de l'IDI i José Bayón, CEO d'ENISA

10:10 h: Presentació del finançament d'ENISA a càrrec d'Alberto Moratiel, responsable de Promoció d'ENISA 

10:30 h: Torn de preguntes

10:40 h: Taula rodona a càrrec d'Alfonso Villar, CEO de Play Space, Gabriel Uguet, Director Gerent de l'Hospital de Llevant.

Moderador: Pere Jiménez, cap del servei d'informació i talent empresarial de l'IDI.

11:10 h: Torn de preguntes

Inscripcions