Nova línia de finançament ISBA CAIB 2021

La nova línia d'avals d'ISBA SGR, amb el suport del Govern de les Illes Balears, per a facilitar l'accés al finançament bancari en condicions molt avantatjoses a les petites i mitjanes empreses i persones autònomes de les Balears, s'obre formalment a partir d'avui 12 de febrer, i mobilitzarà fins a 50 milions d'euros en un primer tram durant el primer semestre de l'any.

Beneficiaris: Les persones físiques o jurídiques, de naturalesa privada, i les societats civils o comunitats de béns, les agrupacions d'interès econòmic (AIE), les unions temporals d'empreses (UTE) i empreses d'economia social, i que compleixin els requisits de les micro, petita i mitjana empresa en les quals es produeixi algun dels requisits següents:

a) Que financin projectes d'inversions de les pimes, sempre que es facin a centres productius ubicats a les Illes Balears.

b) Que financin operacions financeres de liquiditat de pimes, l'activitat principal de les quals es faci a centres productius ubicats a les Illes Balears. Els emprenedors en procés de creació empresarial també poden ser beneficiaris de l'ajut, però han d'acreditar l'inici d'activitat abans de que es pagui l'ajut.

Bonificacions: 

  • Fins a un 1.50% del tipus d'interès durant els primers cinc anys
  • Fins a un 1.25% del cost de l'aval durant elsprimers cinc anys

Operacions formalitzades entre el 12 de desembre de 2020 fins el 30 de juny de 2021

Presentació línia ISBA 2021 i balanç 2020

Consulta aquí el fulletó de la nova línia de finançament ISBA CAIB 2021

Més informació

Consulta aquí la convocatòria al BOIB