La Xarxa de Serveis Públics Empresarials es dona a conèixer als nous AODL

Aquest matí s’ha celebrat una nova jornada de la Xarxa de Serveis Públics Empresarials (XSPE), una iniciativa coordinada per l’IDI i que té com a objectiu la trobada periòdica de tots els serveis públics a nivell local, insular, autonòmic i estatal que treballen per donar suport i fer tramitacions clau i serveis de valor en els procés de creació i consolidació d'empreses i entitats.

Durant la jornada d’aquest matí s’ha aprofitat per donar la benvinguda als nous Agents d’Ocupació de Desenvolupament Local (AODL) que s’han incorporat aquests mesos als municipis de les Illes Balears i que s’encarregaran, entre d’altres temes, del foment de l’emprenedoria. 

Des de l’IDI, s’ha presentat als nous tècnics el servei iemprèn, així com els nous programes que s’estan posant en marxa des de l’ens públic com Comerç Emblemàtic, Reempresa, Indústria Local i Sostenible o idigital.

L’IDI s'encarrega d'organitzar les convocatòries de la Xarxa i estructurar i posar a l'abast la informació, per tal de facilitar els recursos públics a les iniciatives empresarials. A més dels AODL, han participat a la trobada representants de FUEIB, Fundació Bit, ICEX, ISBA, UCTAIB, SECOT, Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera, Treball Solidari,Cambra de Comerç de Mallorca, REAS, Eticentre, SOIB, Pime Menorca. Cada organització ha presentat les novetats referents a l’emprenedoria.