10 milions de persones celebraran la Global Entrepreneurship Week 2020

En els moments actuals, en plena crisi derivada de la Covid-19, ens unim un any més per celebrar la 13a edició de la setmana mundial de l’emprenedoria, la Global Entrepreneurship Week, de forma conjunta amb més de 175 països. Del 16 al 22 de novembre més de 20.000 organitzacions fomentaran la cultura emprenedora, ajudaran a crear sinèrgies entre els diferents ecosistemes emprenedors locals i reconeixeran la gran tasca dels emprenedors essent un dels motors econòmics més importants de l’economia.

La Global Entrepreneurship Network (GEN), plataforma impulsora de l’ecosistema emprenedor global i organitzadora de la setmana mundial de l’emprenedoria, preveu que durant la setmana se celebrin més de 43.000 esdeveniments i activitats arreu del món on hi participaran més de 10 milions de persones.

A través de les activitats i esdeveniments de la Global Entrepreneurship Week 2020, les organitzacions enfortiran les seves relacions, connectaran amb nous públics i tindran l’oportunitat d’identificar possibles col·laboracions.

La 13a edició de la Global Entrepreneurship Week dona especial protagonisme a quatre temes  d’interès global claus per a l’ecosistema emprenedor: Education, Ecosystem, Inclusion i Policy.

A Espanya, la GEN impulsa diferents programes i activitats sota el nom GEN Spain i és liderada a través d’Autoocupació. L’IDI participa un cop més a la GEW i hi aporta totes les activitats de foment de l’emprenedoria que organitza durant aquesta setmana. 

Més informació