Subvencions per a activitats de promoció de l'economia local a Bunyola

La finalitat de la subvenció és protegir i donar suport al teixit productiu del municipi de Bunyola, constituït principalment per persones físiques autònomes per tal que es produeixi tan aviat com sigui possible una reactivació de la seva activitat. I fomentar actuacions i projectes d'interès públic per a la promoció de l'economia local.

Beneficiàries: Autònoms i autònomes i empreses de petit format amb un màxim de 5 o menys treballadors i associacions empresarials legalment constituïdes que tinguin la seu social i la activitat al municipi de Bunyola.

Despeses subvencionables:

1. Línia 1:

  • Despeses corrents produïdes durant l'estat d'alarma relacionades amb la crisi de la Covid-19 respecte al local on es desenvolupa l'activitat.

2. Línia 2:

  • Activitats dirigides al foment de l'emprenedoria empresarial i a la cooperació empresarial dins l'àmbit local.
  • Projectes de dinamització, formació i promoció comercial del petit i mitjà comerç local i/o del producte de Bunyola, mitjançant campanyes de promoció de compliment de mesures de seguretat de la Covid-19.

Quantia de la subvenció: 

  • El 80% del cost elegible del projecte (IVA exclòs), amb un màxim de 600 euros.
  • L'import màxim de subvenció aprovada per empresaris de forma individual o agrupada és de 6.000 euros. La subvenció podrà aconseguir el 100% de la despesa (IVA exclòs) de la Línia 2.

Presentació de sol·licituds: Registre General de l'Ajuntament o telemàticament, amb certificat electrònic aquí

Termini de presentació de sol·licituds: Del 9 de novembre al dia 11 de desembre de 2020.

Consulta el BOIB