Novembre, un mes dedicat a la sostenibilitat

L’IDI i Eticentre dediquen el mes de novembre a la sostenibilitat empresarial. Durant aquest temps s’organitzarà un cicle de jornades per divulgar i fomentar la responsabilitat social dels negocis.

Una empresa és sostenible quan té la capacitat d’assegurar la seva continuïtat i posicionament a llarg termini, i contribuir al mateix temps al progrés de les generacions actuals i futures. L’objectiu de les xerrades és que organitzacions de qualsevol àmbit contribueixin amb el seu compromís a crear un ecosistema de relacions més obert a les col·laboracions, les aliances i els valors de responsabilitat, sostenibilitat i ètica.

Els Objectius de Desenvopument Sostenible (ODS) són una guia que permet a les empreses identificar si el seu impacte social, econòmic i mediambiental aporta valor a la societat. És per això que les jornades posaran el focus en el coneixement i la implantació dels ODS a les Illes Balears, per implicar tots els agents econòmics i socials en la generacio de converses i accions relacionades amb un desenvolupament empresarial responsable.

El cicle de conferències serà en línia i es durà a terme entre el 12 i el 26 de novembre de 2020.

Programa i inscripcions: