Trobada ferEmpresa online. Un espai de col·laboració entre persones emprenedores

Després de 20 sessions presencials de ferEmpresa sumant col·laboracions entre persones emprenedores de les illes, posem en marxa la primera trobada en versió online, serà el pròxim  25 de juny de 16.30 a 18.00 h.

L'objectiu de l'activitat continua sent el mateix, ajudar a les persones emprenedores a trobar impuls, col·laboració i contactes per tal de posar en marxa les seves idees de negoci, ja sigui per iniciar una nova activitat com per crear nous projectes a empreses ja existents.

Per desenvolupar aquest nou format el realitzarem en 3 fases temporals:

1a FASE: 15/06 a 23/06 "INTERACTUAM AL GRUP DE LINKEDIN"

Presentació professional dels participants i l'exposició de necessitats per engegar el projecte al grup ferEmpresa a linkedin. Amb el suport de la coach Lina Torres. Aquesta tasca ens ajudarà a aconseguir una dinàmica més àgil el dia de la trobada. (enllaç grup iempren)

2a FASE: 25/06 "ENS TROBAM A GOOGLE MEET"

16:30 h, a 17:00 h. Xerrada online "Les 6 dimensions de la salut emprenedora" Lina Torres. Formadora, emprenedora i Coach motivacional.

17:00 h. a 18:00 h. Networking online: Presentació de l'oferta de productes i serveis dels projectes amb l'objectiu d'establir línies de col·laboració. Ana Seijo. Gestora de coworking, emprenedora, mentora i formadora.

3a FASE: 26/06 a 3/07 "ENS MOSTRAM AL CATÀLEG DE PROJECTES"

Des de la 1a fase podrem formar part del catàleg de projectes de la plataforma iemprèn, amb informació de la persona emprenedora per contactar, fotos de productes i serveis i el més important, què ofereix i què demana. Amb un cercador podrem identificar els projectes amb què col·laborar, tant els coneguts a la trobada com altres que es puguin sumar.

Si ets una persona emprenedora, amb una idea per desenvolupar, un servei professional que oferir o cerques projectes en els quals invertir:

Inscriu-te al pròxim ferEmpresa Online